Montering af døre og vinduer udføres professionelt

Skal du have sat nye vinduer eller døre i huset? Hos Byggefirmaet Hartel Group tilbyder vi en lang række løsninger, når der skal foretages udskiftning eller montering af vinduer og døre.

Montering af vinduer med korrekt fugning

Når der monteres nye døre eller vinduer, er det nødvendigt med en professionel fugning. Har I gamle mørtelfuger omkring vinduer og døre, tilbyder vi en udskiftning til nye og bedre elastiske fuger.

Vi udfører montering af døre og vinduer til konkurrencedygtige priser for private husejere, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner i Hadsten, Aarhus, Randers og omegn – altid med fokus på et højt kvalitetsniveau.

Vi tilbyder også rådgivning om valg af de helt rigtige vinduer eller døre, så du får en løsning, der passer til dine behov og din økonomi.

Kontakt os for montering af døre og vinduer

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med udskiftning af vinduer og døre, eller kunne du tænke dig en pris på din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på montering af vinduer og døre.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 25 54 04 46, men du kan også skrive til vores e-mail th@hartelgroup.dk, hvis du foretrækker det. 

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​Følg os på Facebook

Byggefirmaet ​Hartel Group

Kirsebærvej 2
8870 Langå

Telefon: 25 54 04 46

CVR: 39438860

E-mail: th@hartelgroup.dk​​