Professionel lægning af nyt tag og tagrenovering

Vil du gerne have lagt et nyt tag? Byggefirmaet Hartel Group er en alsidig virksomhed, når det kommer til tagrenovering, dette er klart en af vores større kompetencer. Inden for dette område kan vi nemlig udføre en lang række forskellige løsninger, som vi udføre for både private og erhvervskunder. Vi har lagt nyt tag hos mange kunder i hele landet, samt udbedret flere forsikringsskader.

Tagdækker klarer alt fra renovering til ny tagterrasse

Som tagdækker udfører vi en lang række opgaver, når det kommer til tagarbejde, Du kan bl.a. vælge mellem tagpaptag, ståltag, eternittag og tegltag.

Vi udfører altid vores arbejde med fokus på kvalitet og holdbare løsninger. Skal tagetagen f.eks. udnyttes til beboelse, har vi erfaring, der sikrer et godt og holdbart resultat.

Derudover er det også muligt at få opsat en kvist for at give mere plads med de skrå vægge, få udført rumopdeling eller få lavet et spritnyt badeværelse.

Hvad koster et nyt tag? Kontakt os i dag

Men hvad koster et nyt eternittag? Og hvad koster et nyt tegltag? Vi sætter en stor ære i at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Så kunne du tænke dig en konkret pris på et nyt tag, din forestående tagrenovering eller en helt tredje opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os. Fortæl os gerne lidt om opgaven, så kommer vi ud til en besigtelse og udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. 

Du også velkommen til at ringe eller skrive, hvis du blot har nogle simple spørgsmål til muligheder og/eller materialevalg i forbindelse med et nyt tag.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon: 25 54 04 46 eller sende en mail til: th@hartelgroup.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​Følg os på Facebook

Byggefirmaet ​Hartel Group

Kirsebærvej 2
8870 Langå

Telefon: 25 54 04 46

CVR: 39438860

E-mail: th@hartelgroup.dk​​