Renovering af hus udføres med stor erfaring

Drømmer du om en gennemgående ombygning eller renovering af hus? Hos Byggefirmaet Hartel Group løser vi alle former for renoveringsopgaver for kunder i blandt andet Randers, Aarhus, Hadsten og andre omkringliggende områder.

Vores arbejdsområder inden for renovering

Gennem årene har vi udført en lang række af forskellige renoveringsopgaver. Vores erfaring inden for renovering af hus spænder derfor vidt, og vi er således også klar til at udføre opgaver for dig.

Vi kan eksempelvis udføre alt lige fra renovering af facader til istandsættelse af gamle vinduer og døre, ligesom vi også kan tilbyde ombygning af hus samt nybyggeri.​

Vi har til vores kunders store tilfredshed udført mange smukke løsninger på alt fra kælder til kvist.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen for en husrenovering afhænger i stor graf af, hvor omfattende en renoveringsopgave der er tale om, samt hvilke løsninger du kunne tænke dig.

Skal du til at renovere hus, og kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave, hører vi meget gerne fra dig. Vi giver en konkurrencedygtig pris på din renovering af hus.

Ring enten på telefon 25 54 04 46 eller skriv til vores e-mail th@hartelgroup.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

​Følg os på Facebook

Byggefirmaet ​Hartel Group

Kirsebærvej 2
8870 Langå

Telefon: 25 54 04 46

CVR: 39438860

E-mail: th@hartelgroup.dk​​