Nybyggeri lige efter dine ønsker og behov​

​Drømmer du om at få bygget et nyt hus? Så er du kommet til det rette sted. Hos Byggefirmaet Hartel Group har vi mange års erfaring inden for nybyggeri, og vi kan bygge alle hustyper.

Vi kan også hjælpe dig med og opfører en tilbygning, hvis man blot står og mangler plads, men gerne vil blive under samme tag.

Byg nyt hus i totalentreprise med os

Vi udfører både store og mindre opgaver inden for nybyggeri, og vi kan også tilbyde totalentreprise, så du kun har en enkelt kontaktperson under hele byggeriet. 

Dermed skal du ikke selv tage kontakt til de forskellige faggrupper, der typisk skal involveres i forbindelse med nybyggeri.​

Vi sætter en stor ære i at overholde alle aftaler, ligesom vi også altid anvender materialer i den bedste kvalitet, så du er sikker på at få et solidt og holdbart resultat.

Hvad koster nybyggeri?

Det er umuligt at give en generel fast pris på nybyggeri, da der er meget stor forskel på, hvilke løsninger der skal anvendes, hvilke ønsker og behov kunden har til det færdige byggeri, samt hvilke materialer der skal bruges.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hører meget gerne om din konkrete opgaver, og på baggrund heraf kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

Ring til os enten på telefon 25 54 04 46 eller skriv til e-mail th@hartelgroup.dk.​

​Følg os på Facebook

Byggefirmaet ​Hartel Group

Kirsebærvej 2
8870 Langå

Telefon: 25 54 04 46

CVR: 39438860

E-mail: th@hartelgroup.dk​​